Voor VvE en particulier

Offerte aanvragen?

Laat uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Voor VvE en particulier

Geselecteerde partner voor VvE

Om een partner van Belang Verenigingen van Eigenaren te kunnen zijn moet je ten eerste een serieus bedrijf zijn. Een stabiel bedrijf erkend door o.a. de AF en de belangenvereniging VvE, en dat zijn wij! Bij ons geen 06-nummers en gebrekkig Nederlands en onduidelijke afspraken, wel een solide Nederlands bedrijf sinds 1953 met geschoolde aanspreekpartners en een team van eigen vakmensen.

VvE Belang / Vereniging van eigenaren

U wilt uw appartementencomplex weer in topconditie? Bent u op zoek naar de geschikte partner voor schilderonderhoud? Neem dan contact met ons op. Als onderhoudsspecialist zijn wij u graag van dienst. Projectschilders is officieel partner van VvE Belang.

De vereniging van eigenaren is vooral in het leven geroepen om het onderhoud gezamenlijk te regelen. Reservefonds is verplicht. Zo wordt toekomstig schilderwerk evenredig verdeeld over de eigenaren. U komt nooit meer voor financiële verrassingen te staan. Kies dus voor een betrouwbaar schildersbedrijf. Als voorzitter bent u beter af met een betrouwbare partner.

Er is bij VvE's grote behoefte aan kennis en ondersteuning bij het onderhouden en plannen van hun woningbezit. Projectschilders biedt deze ondersteuning, waardoor zowel de leden als de bestuurders van VvE's geholpen worden de juiste keuzes te maken voor woningonderhoud.

Wij helpen u met de volgende stappen:

  • 1. Informatief gesprek In een eerste gesprek maken we inzichtelijk wat er allemaal mogelijk is op het gebied van onderhoud en de rol die Projectschilders daarbij kan spelen.
  • 2. Woninginspectie Een nauwkeurige kwaliteitsbeoordeling bepaalt de ernst en frequentie van de gevonden gebreken. Dit is de eerste stap om tot een goed advies te komen.
  • 3. Technisch advies Op basis van de woninginspectie en de wensen en eisen van de VvE, wordt er een op maat gemaakt technisch advies opgesteld met daaraan gekoppeld een meerjaren-onderhoudsplan.
  • 4. Prijsopgave Het technische advies en de opgenomen hoeveelheden maken het mogelijk tot een heldere prijsopgave te komen die inzicht geeft in de toekomstige omvang van het verplichte onderhoudsfonds.
  • 5. Uitvoering Alle voorgaande stappen worden door Projectschilders geheel vrijblijvend en kosteloos uitgevoerd. Het doel van deze stappen is te komen tot een verantwoorde investering in het woningbezit. Met de technische kennis en ondersteuning die Projectschilders biedt, doen waar wij goed in zijn: het schilderen van projecten!