Onderhoud = Behoud!

Offerte aanvragen?

Laat uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Onderhoud = Behoud! ons motto als serieuze vakschilders

Onderhoud betekent regelmatige controle van het schilderwerk en preventief onderhoud. Dus als het nodig is tijdig de beschermende verflaag bijwerken of opnieuw schilderen.

Uitstellen onderhoud is onverstandig

U denkt te besparen door schilderwerk weer een jaartje uit te stellen? Maar wat als u te laat bent? Hoe ziet uw gebit eruit als u niet regelmatig naar de tandarts gaat? Zou u willen rijden in een auto met achterstallig onderhoud?

Voor het onderhoud van een pand geldt ook dat voorkomen beter is dan herstellen. Een bestaand verflaag in goede conditie houden is veel minder werk dan een aangetaste laag te moeten verwijderen en de ondergrond te moeten herstellen. Dat is veel meer werk en kost dus veel meer!

Een goed onderhouden pand is veel meer waard. En u heeft er zelf plezier van.
Kies wel voor een vakman want kwaliteit verdient zich zeker terug.

Is het toch noodzakelijk om het onderliggende houtwerk te vernieuwen, dan kan (Ps) dit in eigen beheer uitvoeren. Wij kunnen reparaties aan houtwerk doen, maar ook complete ramen en deuren vervangen. Dus 1 aanspreekpunt voor het totale onderhoud en gelijktijdig uitgevoerd.

Laat ons tijdig komen. Stel schilderonderhoud niet uit!

Wij bieden hier ook onderhoudsabonnementen voor. Een contract waarbij wij voor een periode van 10 jaar garant staan voor het schilderwerk, voor particulier, VvE en bedrijven.

Onderhoud = Behoud! Onderhoud = Behoud! Onderhoud = Behoud!